TotalCare Déprotéinisation

TotalCare Déprotéinisation 10 comprimés

Etape précédente.:Produits d'entretien
TotalCare Tabletten van AMO (Abbott Medical Optics) worden gebruikt om harde contactlenzen (vormstabiele, RGP lenzen) grondig te reinigen en te onderhouden.
prix:
€16,50
Quantité:
Livraison :2 - 4 jour(s)
Marques Garanties CE
Livraison rapide
Economisez Jusqu'à 70%
Description

Eiwittabletten

De TotalCare eiwittabletten zijn specifiek gemaakt voor de wekelijkse reiniging van je harde/vormstabiele/zuurstofdoorlatende contactlenzen. Naast de dagelijkse reiniging met de TotalCare 120ml en de TotalCare Cleaner, zorgt de eiwitreiniger ook voor het oplossen van eiwitten op de lens.

TotalCare Tabletten

De eiwittabletten van TotalCare komen in een verpakking van 10 en dienen wekelijks te worden toegepast naast de dagelijkse reiniging. Het eiwitoplossende ingrediënt van de TotalCare tablets zorgt voor een diepe reiniging, waardoor je lenzen nog schoner en hygiënischer worden gereinigd.

Lenzenvloeistof moet passen bij jouw ogen. Daarom adviseren we om een opticien of optometrist te bezoeken alvorens nieuwe vloeistoffen te proberen. Ook na een week gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken. De AMO tabletten reinigen je weeklenzen, maandlenzen of jaarlenzen hygiënisch en zorgen voor comfort voor je ogen. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing meestal nuttige tips voor lenzendragers.

TotalCare Tabletten bestellen: snel en goedkoop!

Bespaar op tabs tot 70% bij lenseo.com. We leveren supersnel tegen de laagste prijs.
Je vindt bij ons daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, bifocale lenzen en lenzenvloeistof.

TotalCare Tabletten 10 stuks is ook bekend als:

Total Care alles-in-één vloeistof voor harde lenzen
Spécifications
Fabricant :AMO
Type de solution :Pastilles de déprotéinisation
Solution pour :Lentilles rigides

Video: TotalCare Déprotéinisation


TotalCare Tabletten van AMO (Abbott Medical Optics) worden gebruikt om harde contactlenzen (vormstabiele, RGP lenzen) grondig te reinigen en te onderhouden.
Avis Produit
Avis Produit:0rating0 reviewsVotre avis nous intéresse

Partager vos expériences avec d'autres

 
Chargement...